spot_img
14.6 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Constănțeanul Claudiu Marcu va fi la centru în partida de la Buzău

Știri din Județ

Publicitate

CSC Șelimbăr va susține joi seara partida din cadrul etapei a treia din play-off-ul ligii a doua. Partida Gloria Buzău – CSC Șelimbăr va începe la ora 19.00.

Publicitate

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada de arbitri pentru partida de la Buzău. La centru se va afla Claudiu Marcu din Constanța, ajutat la cele două linii de Răzvan Tudor – București și Roxana Ivanov – Giurgiu. Arbitru de rezervă va fi Mihai Ene din București. Observatorii partidei au fost desemnați Radu Petre – București și Bogdan Gheorghiță – Vaslui. Partida dintre Gloria Buzău și CSC Șelimbăr va începe la ora 19.00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport și Prima Sport.

Miercuri seara s-au disputat primele două partide din etapa a treia. Liderul clasamentului, Unirea Slobozia, a cedat în deplasare, la Hunedoara. Corvinul s-a impus cu scorul de 1-0 și s-a apropiat la un singur punct de CSC Șelimbăr. La Miercurea Ciuc, gazdele de la FK Csikszereda au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu CS Mioveni. În cazul unui succes în partida de joi, CSC Șelimbăr va egala la puncte liderul clasamentului, Unirea Slobozia. Clasamentul play-off-ului este următorul: Unirea Slobozia 46p, CSC Șelimbăr 43p, Corvinul 42p, Gloria Buzău 36p, FK Miercurea Ciuc 36p, CS Mioveni 35p.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)