spot_img
14.6 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Ceartă pe averea lui Adrian Kreiner! Află soarta vilei de pe strada Moldoveanu din Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate
În urmă cu 5 luni, trei răufăcători au luat sub asalt o vilă situată pe strada Moldoveanu din Sibiu. În urma jafului, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut cu bestialitate, decedând ulterior la spital.

Au urmat luni de zile în care ancheta părea că stă pe loc, iar mai apoi, au fost început să fie identificați rând pe rând autorii. Călăuza, dar și doi dintre autorii jafului și a crimei au fost prinși. Doar capul grupării, cel care a plănuit totul, se pare că, până la această oră, reușește să-i ocolească pe oamenii legii.

Publicitate

Conform gândul.ro, omul de afaceri Adrian Kreiner avea un testament secret, de care știa doar avocatul său. Întreaga avere ar fi fost împărțită între concubină și fiica acestuia. Însă dezvăluirea testamentului a provocat certuri în familia Kreiner, fiica acestuia fiind nemulțumită de modul în care s-au vândut anumite acțiuni ale firmelor deținute de Adrian Kreiner, dar și despre soarta vilei din strada Moldoveanu din Sibiu evaluat la câteva milioane de euro. Din fericire, tot scandalul a fost stins la timp, fiica lui Adrian Kreiner mulțumindu-se cu un penthouse și o mașină de lux. În schimb, fosta concubina a lui Adrian Kreiner, Adriana Viliginschilui a rămas cu vila de pe Moldoveanu, dar și cu firma cu profil mecanic, respectiv subansamble auto.

Totuși, rămâne un mister ce s-a întâmplat cu criptomonedele omului de afaceri , dar și cu celelalte acțiuni și firme pe care acesta le deținea.

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)