spot_img
22.9 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Brigadă bucureșteană la partida UTA – FC Hermannstadt

Știri din Județ

Publicitate

Partida UTA – FC Hermannstadt se va disputa azi, de la ora 17.30, la Arad. Pe stadion vor fi prezenți doar copii sub 14 ani, ca urmare a deciziei luate de Comisia de Disciplină după incidentele de la partida Dinamo – UTA.

Publicitate

Comisia Centrală a Arbitrilor a anunțat brigada care va oficia la partida de vineri de pe Arena Francisc Neuman din Arad. Pe teren se vor afla trei arbitri bucureșteni, cu Bogdan Dumitrache la centru, Mihăiță Necula și Cosmin Vatamanu la cele două linii. Arbitru VAR va fi Horațiu Feșnic, iar asistent VAR Cristina Trandafir. Arbitru de rezervă va fi George Roman – Timișoara, iar observator Teodora Albon – Cluj. Partida va începe la ora 17.30 și va fi transmisă de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Antrenorul Marius Măldărășanu a prefațat meciul de la Arad și a vorbit despre fanii care se vor afla în tribune. ”Sportul este făcut pentru suporteri. Însă, ce s-a întâmplat nu face cinste fotbalul românesc. Ne bucurăm că vor fi copii în tribune. Am înțeles că cei 5.000 de copii de la meciul precedent au făcut atmosferă frumoasă. Este normal să ne placă, să avem fani, de orice vârstă în tribune, altfel ne întoacem ca în pandemie, când spuneai că e meci amical, se auzeau toate indicațiile noastre. Meciul de vineri nu este un duel între Rednic și Măldărășanu. După ultimele două meciuri am fost dezamăgiți, frustați, am pierdut în prelungiri o calificare, apoi două puncte. Suntem bărbați, trebuie să trecem peste. Acum se văd caracterele și trebuie să aducem puncte să avem liniște pe final de campionat. Sper să arătăm mai bine ca în alte jocuri din deplasare”, a spus antrenorul celor de la FC Hermannstadt.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ