spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Christine Thellmann, deputat PNL: „Parlamentul a votat legea prin care înstrăinarea părintească este recunoscută ca formă de abuz„ (C.P)

Știri din Județ

Christine Thellmann, deputat PNL de Mediaș a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Inițiativa legislativă PNL inițiată alături de colegii mei va face dreptate miilor de părinți și copii înstrăinați abuziv!

Publicitate

Săptămâna aceasta Parlamentul a votat legea prin care ÎNSTRĂINARE PĂRINTEASCĂ este recunoscută ca formă de abuz.

Astfel, România devine prima țară din Uniunea Europeană și a doua în lume care introduce în cadrul legislativ această formă de abuz.

Soții aflați în divorț nu vor mai putea influența copiii pentru a fi împotriva celuilalt părinte. Odată intrată în vigoare legea votată de Parlament, fapta va fi considerată violență psihologică împotriva minorului și va crea posibilitatea ca autoritatea părintească să fie exercitată exclusiv de către părintele înstrăinat. Se va lua în calcul interesul suprem al copilului.

Înstrăinarea părintească va putea fi constatată doar de o instanță de judecată.

38 de zile a durat protestul unei mame aflate într-o situația disperată, chiar în fața Parlamentului. Vasilica Pavel a arătat de ce este capabilă o mamă pentru copiii săi!

Mă bucur că suferința acestor persoane va lua sfârșit!

Mulțumesc tuturor colegilor care au votat legea pe care am inițiat-o alături de colegii mei liberali încă de acum doi ani.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri