spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Lucian Bode la Sibiu: Județul Sibiu este un fief al liberalismului

Știri din Județ

Publicitate

Secretarul general al PNL, Lucian Bode a apreciat puterea partidului în județul Sibiu. El a precizat că scorul scos de PNL în județul Sibiu în anul 2020 a fost dintre cele mai bune din țară. El crede că și la aceste alegeri locale, județul Sibiu va rămâne sub conducere liberală. Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a mulțumit lui Bode, în cadrul evenimentului de lansare a candidaților PNL Sibiu, pentru tot ajutorul oferit județului în perioada când era ministru, dar și după aceea.

Publicitate

Redăm mai jos mesajul transmis de Lucian Bode liberalilor sibieni prezenți în această seară la Redal Expo la lansarea candidaților PNL Sibiu:

Județul Sibiu este un fief al liberalismului și sunt convins că și după 9 iunie va fi printre județele fruntașe la scorul politic obținut.

Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, alături de toți primarii și aleșii noștri locali, au ridicat foarte mult ștacheta performanței politice și administrative. Sibiul are un corp administrativ de elită, cu primari dedicați care fac Sibiul liberal.

Investițiile cu bani europeni au propulsat județul Sibiu în topul județelor cu administrații de succes și comunități dezvoltate. Cel mai relevant indicator al performanței unei administrații sunt proiectele de investiții care, în județul Sibiu, efectiv au explodat în ultimii 4 ani.

Nu a fost ratat niciun domeniu – de la infrastructura de transport cu cea mai mare investiție publică, în valoare de peste 60 de milioane de euro, în Aeroportul Internațional Sibiu, la infrastructura de sănătate cu investiții record în cele mai mari spitale publice din județ, la digitalizarea administrației cu proiecte de pionierat cu implementarea dosarului medical digital, a arhivei și semnăturii electronice în activitatea administrativă a județului, iar exemplele pot continua și în alte domenii precum educație sau cultură.

Prin candidatura lui Adrian Bibu la primăria Municipiului Sibiu, cu experiența dobândită în cadrul administrației județene, alături de președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, împreună cu echipa liberală, județul Sibiu va continua tradiția de excelență în administrație și în următorii 4 ani.

În 9 iunie, valoarea echipei liberale din Sibiu va fi confirmată prin votul cetățenilor, iar drumul dezvoltării va fi accelerat pentru bunăstarea comunităților.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer