spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Tone de detergenți contrafăcuți, confiscate la Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate
La data de 11 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J.Sibiu au desfășurat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii comerțului cu produse contrafăcute și evaziunii fiscale, pe raza municipiului Sibiu.

Ca urmare a controlului efectuat într-un complex comercial din municipiul Sibiu, polițiștii au identificat două societăți comerciale, reprezentate de către doi bărbați, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Sibiu, respectiv 52 de ani, din Cisnădie, care aveau expuse spre comercializare produse susceptibile a fi contrafăcute, din categoria detergenților.

Publicitate

Polițiștii de investigare a criminalității economice au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2,5 tone de detergenți lichid și pudră, în valoare de peste 40.000 de lei.

Cum recunoaștem produsele contrafăcute din categoria detergenților:

– Prețul este semnificativ mai mic decât cel din alte magazine;

– Pe ambalaj nu se regăsește descrierea în limba română a caracteristicilor produsului;

– Autocolantul / eticheta care conține numele produsului, aplicat pe recipient, se desprinde foarte ușor și prezintă imperfecțiuni;

– Culorile autocolantului au nuanțe mai șterse sau mai stridente decât cele originale;

– Materialul plastic din care este fabricat recipientul este de foarte slabă calitate, se sparge sau se rupe foarte ușor;

– Comerciantul nu eliberează bon fiscal.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri