spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

AUR Sibiu: Sibienii merită un oraș de AUR! (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

AUR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Publicitate

Dr. Sebastian Suciu, candidatul AUR la Primăria Sibiu și dl. Augustin Sava, propunerea AUR pentru Consiliul Județean Sibiu, alături de echipa AUR, au stat de vorbă cu sibienii în acest week-end.

Sutele de oameni cu care s-a interacționat și care au venit să ne  susțină prin semnătura lor, au îmbrățișat proiectele propuse de candidații AUR și anume: construcția de creșe și grădinițe cu program prelungit și de cămine pentru bătrâni.

Faptul că orașul Sibiul are un potențial extraordinar a fost pe buzele tuturor. „Le-am explicat că ne dorim atragerea de fonduri pentru revigorarea turismului. Promovăm tradițiile autentice, dezvoltăm infrastructura turistică pentru a atrage mai mulți vizitatori pentru a stimula economia locală.

Un alt subiect pentru care sibienii ne-au cerut sprijinul a fost problema parcărilor, iar soluția pe care o văd este construcția de parcări pe verticală. „Trebuie găsite soluții inovatoare pentru problema parcării și traficului în zonele aglomerate, spune dr. Sebastian Suciu, viitorul primar al Sibiului.

De asemenea, atât Augustin Sava, cât și Sebastian Suciu au promis sibienilor că vor încerca să simplifice birocrația, și, cel mai important, vor avea o comunicare deschisă cu administrația locală și cu locuitorii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer