spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Din nou 0-0. Al treilea joc consecutiv fără ocazii de gol

Știri din Județ

Publicitate

CSC Șelimbăr a terminat al treilea meci consecutiv fără goluri. Luni după-amiază, pe stadionul orășenesc din Mioveni, CS Mioveni și CSC Șelimbăr au terminat 0-0.

Publicitate

Cele două echipe s-au anihilat reciproc, iar ocaziile de poartă aproape au lipsit. A rezultat un joc modest, încheiat cu un rezultat normal după aspectul jocului. Sibienii au marcat în minutele de prelungire, dar, la fel ca în partida cu cei de la Corvinul, reușita a fost anulată pentru ofsaid. Rotund a reușit să trimită în plasa porții gazdelor, dar acesta se afla în afara jocului în momentul în care a recepționat pasa. Gazdele au solicitat o lovitură de pedeapsă în repriza a doua, dar centralul a acordat galben pentru simulare.

În primele două meciuri din etapa a patra s-au înregistrat rezultatele: FK Csikszereda – Corvinul Hunedoara 2-1 și Unirea Slobozia – Gloria Buzău 1-1. În clasamentul play-off-ului, pe primul loc se află Unirea Slobozia 47p, urmată de CSC Șelimbăr 45p, Corvinul 42p, Csikszereda 39p, Gloria Buzău 38p, Mioveni 36p. Etapa viitoare, CSC Șelimbăr va juca cu liderul Unirea Slobozia. Partida va avea loc duminică de la ora 11.00 și va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. Meciul a fost programat pe stadionul Măgura Cisnădie.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer