spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Transilvania Tattoo Expo revine la Sala Thalia între 24-26 mai

Știri din Județ

Publicitate
Prima convenţie internaţională de tatuaje din România, Transilvania Tattoo Expo, revine la Sala Thalia, în centrul istoric al Sibiului, în perioada 24.-26 mai. Organizatorii deja au început înscrierile pentru convenţia din luna mai.

Vreau să vă anunţ că în perioada 24-26 mai anul acesta va avea loc ediţia numărul 12 a Festivalului Internaţional Transilvania Tattoo Expo. Pregătirile sunt în toi. Mai avem puţine locuri disponibile pentru artişţii care mai doresc să se înscrie acum pe ultima sută de metri, aceştia o pot face pe site-ul nostru www.tattooexpo.ro sau pe paginile de social media. Anul acest avom reveni la Sala Thalia, una din cele mai frumoase locaţii din Sibiu, aflată în inima burgului, în oraşul istoric, lângă cetate, unde vom avea o zonă indoor cu workshopurile cu care v-aţi obişnuit şi o zonă outdoor, cu catering şi relaxare”, a declarat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, artistul Ovidiu Popârţan.

Publicitate

Ovidiu Popârţan, unul din pionierii tatuajului din România a adus la Sibiu premiere, la fiecare ediţie a cunoscutei convenţii internaţionale de tatuaje. Şi ediţia din acest an va avea surprize pe placul artiştilor şi al publicului care este tot mai numeros şi dornic să se tatueze.

Reamintim că la ediţia de anul trecut, Sibiul a fost promovat pe cunoscuta reţea Netflix, de celebrul jurnalist britanic Charlie Ottley, care fost prezent la Transilvania Tattoo Expo 2023. De asemenea, la ediţia din 2023, zeci de artişti de pe trei continente, Europa, Asia şi America au fost prezenţi la Sibiu, la Transilvania Tattoo Expo care a însemnat nu doar convenţia de tatuaje, dar şi expoziţii inedite realizate la Muzeul Naţional Brukenthal şi Promenada Mall.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer