spot_img
21.2 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Partidul Oamenilor Liberi: Ionel Leonte pentru Consiliul Local Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Ionel Vasile Leonte locuiește în Cisnădioara și nu a mai făcut politică. Acum, la 37 de ani, s-a decis să se implice în deciziile comunității. Va candida la Consiliul Local Cisnădie din partea Partidului Oamenilor Liberi – POL. Iată mesajul său:

Publicitate

Oamenii din Cisnădioara mă cunosc ca un om harnic și săritor în ajutorul tuturor. M-am implicat în viața comunității noastre tot timpul pentru a avea un sat frumos. Dar am realizat că deciziile politice luate de Consiliul Local Cisnădie ne afectează și nu este suficient să comentăm de pe margine.

Am decis să candidez nu doar pentru Cisnădioara, ci pentru toată comunitatea orașului Cisnădie, fie că este vorba de vatra veche, Cartierul Arhitecților sau Cisnădioara. Cred că membrii Consiliului Local trebuie să reprezinte toate zonele, dar și toate mediile sociale.

Sunt un om simplu, mereu dornic să ajut concetățenii. Prin fapte, nu vorbe. Sunt omul acțiunii, dedicat celor din jur. Cred că în Cisnădie putem avea multe proiecte de valoare implementate de administrația locală, cu sprijinul cetățenilor. Nu trebuie doar să așteptăm de la autorități, ci trebuie să cerem autorităților sprijin în propriile proiecte.

Viața în Cisnădioara m-a învățat că este loc de mai bine. Pornind de la tradițiile săsești ale zonei, am văzut că oamenii dintr-o comunitate pot realiza multe proiecte, când lucrează împreună.

Dar avem nevoie de reprezentanți în Consiliul Local, care să reprezinte adevăratele interese ale comunității. Trebuie să avem un cuvând de spus și trebuie să ascultăm cetățenii tot timpul, nu doar în campanii electorale.

Candidez pentru a reprezenta toți oamenii liberi din Cisnădie, care vor ca orașul nostru să se modernizeze și să asculte vocea locuitorilor. Voi duce în plenul Consiliului Local ideile oamenilor și voi fi mereu între localnici pentru a vedea cum putem ajuta.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Partidul Oamenilor Liberi – Filiala Cisnădie

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri