spot_img
15.9 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Vandalism la Sibiu – Dosar penal și factură uriașă la vopsitorie

Știri din Județ

Publicitate
Peste 20 de mașini parcate pe o stradă din municipiul Sibiu au fost zgâriate intenționat de către un tânăr în vârstă de 34 de ani, din județul Timiș. Faptele au fost surprinse de mai multe camere de supraveghere.

Vandalizarea mașinilor a avut loc în noaptea de 15 spre 16 aprilie, atunci când, însoțit de o femeie și un copil, bărbatul a zgâriat tot ce i-a ieșit în cale. Ce părea o plimbare relaxantă, s-a dovedit a fi de fapt „customizarea” mașinilor parcate pe strada Traian Demetrescu din municipiul Sibiu. Proprietarii acestora au avut un șoc când au văzut lungimea, dar și adâncimea zgârieturilor. Au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere și l-au găsit pe făptaș. Tot ei au fost cei care, pe timpul zilei, l-au recunoscut și reținut până la sosirea Poliției.

Publicitate

Dacă va fi găsit vinovat de aceste fapte de vandalism, bărbatul din județul Timiș are de plătit o mulțime de facturi de la vopsitorie.

„La data de 16 aprilie a.c., prin plângeri scrise, mai mulți localnici din municipiul Sibiu au reclamat faptul că, în noapte de 15/16 aprilie, un bărbat ar fi avariat mai multe autoturisme parcate pe strada Traian Demetrescu din municipiul Sibiu. Din cercetările efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, au fost identificate 22 de autoturisme care prezintă zgârieturi ale elementelor de caroserie. La locul incidentului a fost identificată și persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din județul Timiș, care a fost surprins și imobilizat de către proprietarii autoturismelor. În cauză, la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, cercetările continuă în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de distrugere.” a transmis IPJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri