spot_img
19.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Dr. Iuga Mădălina s-a alăturat echipei Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate
Dr. Iuga Mădălina s-a alăturat echipei Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții spitalului pe pagina de Facebook.

Ne bucurăm să vă anunțăm că din această lună dr. Iuga Mădălina, Medic Specialist Neurologie, se alătură echipei noastre medicale pentru a oferi consultații specializate în domeniul neurologiei.

Publicitate

Dr. Iuga Mădălina are o vastă experiență în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor neurologice, fiind mereu la curent cu cele mai noi descoperiri și tehnici din domeniu.

Ea participă activ la evenimente științifice și programe de educație medicală continuă pentru a asigura cea mai bună îngrijire pentru pacienți.Consultațiile sunt decontate de la CNAS pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru programări, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0269214335, interior 156, sau să accesați platforma noastră de programări online, www.medicina-psihiatrie.ro

Dr. Iuga Mădălina este disponibilă pentru consultații de luni până vineri.

Echipa noastră este dedicată sănătății dumneavoastră și suntem entuziasmați să aducem expertiza și grija doamnei doctor în beneficiul comunității noastre” – au transmis reprezentanții spitalului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!