spot_img
16.8 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Medic nou la Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Dr. Rotar Oana Teodora Specialist de Medicină Internă

Știri din Județ

Publicitate
Dr. Rotar Oana Teodora s-a alăturat echipei de specialiști din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a instituției, vineri 12 aprilie.

„Avem bucuria să vă anunțăm că, începând cu 1 aprilie, Dr. Rotar Oana Teodora se alătură echipei noastre ca Medic Specialist de Medicină Internă!

Publicitate

– membră a Societății Române de Medicină Internă;

– certificată în Suportul Vital Avansat;

– absolventă a cursului de Ecografie Generală;

– experiență bogată în participarea la numeroase congrese naționale și internaționale.

De asemenea, suntem încântați să vă informăm că Dr. Rotar oferă consultații gratuite, decontate de CJASS pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, facilitând accesul la îngrijirea medicală de calitate pentru toți cei care au nevoie.

Suntem entuziasmați să o întâmpinăm în echipa noastră și suntem siguri că va contribui semnificativ la menținerea standardelor ridicate de profesionalism și calitate în îngrijirea medicală pe care o oferim comunității noastre.

Vă invităm să îi oferiți un călduros bun venit Dr. Rotar și să vă bucurați de expertiza și devotamentul său în beneficiul sănătății noastre! – au transmis reprezentanții spitalului 

Programări pentru consulturi de medicină internă la numărul de telefon 0269214335, interior 156 sau pe platforma de programari online www.medicina-psihiatrie.ro, program de luni până vineri

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare