spot_img
15.5 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr va întâlni liderul din liga a doua

Știri din Județ

Publicitate

CSC Șelimbăr se pregătește pentru meciul din etapa a cincea a play-off-ului ligii secunde. Duminică, pe stadionul din Cisnădie, sibienii vor întâlni liderul ligii secunde, Unirea Slobozia.

Publicitate

Duminică, CSC Șelimbăr întâlnește liderul, Unirea Slobozia, pe Stadionul „Textila” din Cisnădie, începând cu ora 11:00. Biletele vor fi disponibile în ziua meciului, la casieria stadionului, iar prețul lor va fi de 30 lei Tribuna I și 20 lei Tribuna 2. ”Rămânem fideli ideii de „Fotbal pentru toată lumea”, iar minorii însoțiți de un deținător de bilet, cât și persoanele aflate la pensie au acces gratuit. Vă așteptăm alături de călăreții roșii ! Noi suntem Șelimbăr!”, au transmis reprezentanții clubului sibian.

În alte două meciuri din etapa a cincea se vor întâlni Corvinul – CS Mioveni (sâmbătă ora 11.00), iar duminică de la ora 13.30 Gloria Buzău – FK Csizszereda. În clasamentul play-off-ului, pe primul loc se află Unirea Slobozia 47p, urmată de CSC Șelimbăr 45p, Corvinul 42p, Csikszereda 39p, Gloria Buzău 38p, Mioveni 36p. Partida de la Cisnădie va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai

Mediașul intră pe piața de vehicule militare