spot_img
14.1 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Drumeție în Munții Făgăraș: Cabana Negoiu – Muchia Șerbotei

Știri din Județ

Publicitate
Echipa Anii Drumeției invită iubitorii de aventură să exploreze frumusețile naturii, duminică, 21 aprilie 2024 , într-o călătorie în Munții Făgăraș: Cabana Negoiu – Muchia Șerbotei. Drumeția este una de dificultate mare cu o diferență de nivel de 1600 m. Traseul pe care îl vom urma este: Cariera – Cab. Negoiu – Vf. Șerbota – Cab. Negoiu – Cariera.

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?

Publicitate

La ora 07.00, în parcarea magazinului Hervis – Shopping City Șelimbăr

ECHIPAMENT NECESAR

bocanci de iarna (talpa rigida, impermeabili, peste glezna)
haine de zapada/ploaie/vânt, în mai multe straturi
strat termic
mănuși
caciulă
buff
parazapezi
frontală
protectie soare (ochelari)
sticlă cu ceai/apa (min 1l)
mâncare/gustări

Recomandare:

rachete de zapadă și/sau colțari (informam noi în prealabil dacă/ce este obligatoriu)
bețe de trekking/ski

COSTURI: 70 lei/persoană

Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.

TRANSPORT

Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.

GHID

Radu Zaharie – ghid montan
Contact: 0744-371547

Notă:

– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.

———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri