spot_img
18.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

FC Hermannstadt a obținut un punct după execuția de generic al lui Neguț

Știri din Județ

Publicitate

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida jucată vineri după-amiază pe Stadionul Municipal în compania celor de la FC Botoșani. Rămasă în zece oameni, după eliminarea lui Murgia, din prima repriză, echipa sibiană a fost condusă, dar a egalat după un gol marcat de Neguț în prelungirile jocului.

Publicitate

Prima repriză a jocului a fost marcată de eliminarea lui Murgia din minutul 24. Acesta a avut o intrare tare la Lopez, iar centralul Sebastian Colțescu a scos cartonașul roșu. Cele mai importante faze de gol din prima repriză puteau duce la marcarea unor autogoluri. Mai întâi, în minutul 21, Țigănașu a trimis puțin pe lângă propria poartă. Apoi, Paraschiv a pus latul la o centrare venită din piciorul lui Florescu și doar reflexul lui Căbuz a făcut ca oaspeții să nu intre în avantaj la pauză.

FC Botoșani a marcat totuși în minutul 61. Balaure a trimis o pasă spre propria jumătate de teren, Mailat a înterceptat, l-a driblat pe Căbuz și a marcat în poarta goală. Moldovenii au încercat să păstreze avantajul, dar, sibienii au reușit să obțină egalarea în minutele de prelungire. Neguț a executat excelent o lovitură liberă din lateral și a egalat.

La startul partidei cele două echipei au utilizat următoarele garnituri:

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruţ – Balaure, Murgia, Sota Mino, Ianis Stoica – G. Iancu, Paraschiv

FC Botoşani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Ţigănaşu – Petro, Dican, Aldair – Florescu, E. Lopez, Mitrov.

În clasamentul play-out-ului din Superliga României situația este următoarea: FC Hermannstadt 28p, Oțelul 27p, UTA27p, U.Cluj 26, Petrolul 25p, FC Volun tari 21p, Dinamo 19p, FC Botoșani 18p, Poli Iași 18p, U 48 Craiova 17p.

Săptămâna viitoare, FC Hermannstadt va juca două partide. Joi 25 aprilie, de la ora 19.00, pe stadionul Municipal, sibienii vor întâlni Petrolul. Duminică 28 aprilie, de la ora 13.30, FC Hermannstadt va juca în deplasare cu finalista Cupei României, Oțelul Galați.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai