spot_img
12.8 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Cum s-a produs accidentul de pe A1 Sibiu-Boița! Șoferii rulau cu viteză deși drumul era alunecos!

Știri din Județ

Publicitate
Apar noi și noi imagini video care ne arată o serie de greșeli grave efectuate de șoferii care circulau acum două zile pe autostrada A1 Sibiu – Boița. Cea mai gravă?! Viteza!

Reamintim faptul că acum două zile, în jurul orei 13:00, pe autostrada A1 Sibiu – Boița, un microbuz s-a izbit puternic de remorca unui autocamion. În ciuda tuturor eforturilor medicilor Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pasagerul din microbuz, un bărbat în vârstă de 50 de ani a decedat.

Publicitate
Cum s-a produs accidentul!

Conform imaginilor video, se poate observa cum carosabilul este acoperit cu grindină măruntă pe o porțiune de aproximativ 100 de metri. Suficient cât să transforme porțiunea într-un adevărat patinoar. Șoferul unei mașini pierde controlul volanului și se izbește de parapet. Autoturismul rămâne imobilizat pe jumătatea benzii 1 și pe cea de urgență. Alte piese și obstacole ajung pe banda a doua. Imediat după incidentul rutier, mai multe autocamioane și mașini mici încetinesc cu greu și încearcă să evite obstacolele. Reușesc! Însă nu și alți șoferi, care nu au redus preventiv viteza și au ajuns să facă slalom, în încercarea disperată de a evita impactul. Din nefericire, șoferul unui microbuz ce se deplasa pe banda 2, rulează cu viteză și în încercarea de a evita impactul cu o mașină, trage stânga de volan, fix spre remorca unui autocamion. Impactul a fost extrem de puternic, practic vorbim de o decelerare instantă de la aproximativ 100 km / h la 0. La scurt timp, tot din cauza vitezei și a bruscării comenzilor de direcție, o altă mașină derapează și se izbește de parapet.

Urlăm că vrem autostrăzi, dar statistica ne arată că nu știm să le folosim!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)