spot_img
19.1 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Păltiniș Rășinari a câștigat derby-ul campionatului. A revenit pe primul loc și este mare favorită să meargă la barajul de promovare în liga a treia

Știri din Județ

Publicitate

După semieșecul suferit etapa trecută, Păltiniș Rășinari a revenit pe prima poziție în liga a patra după succesul obținut sâmbătă după-amiază pe stadionul Obor din Sibiu.

Publicitate

Lume multă la derby-ul ligii a patra din Sibiu, disputat sâmbătă după-amiază pe stadionul Obor. Echipa suporterilor sibieni, Voința Sibiu, a întâlnit pe Păltiniș Rășinari. Voința a reușit în urmă cu o săptămână să urce pe primul loc în clasament, după ce Păltiniș Rășinari s-a încurcat cu FC Avrig, scor 1-1. Deveniți favoriți la primul loc, sibienii nu au reușit să obțină egalul necesar și au pierdut cu 1-2, după ce la pauză Rășinariul a condus cu 1-0. Golurile celor din Rășinari au fost marcate de Ovidiu Bogdan și Tudor Stoian. În urma acestui rezultat, Păltiniș Rășinari a acumulat 54 de puncte, fiind urmată de Voința Sibiu cu 52 de puncte.

Campioana județului Sibiu va juca în luna iunie o dublă de baraj cu echipa campioană din județul Harghita pentru promovarea în liga a treia. Partidele vor avea loc în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ