17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Păltiniș Rășinari a câștigat derby-ul campionatului. A revenit pe primul loc și este mare favorită să meargă la barajul de promovare în liga a treia

Știri din Județ

După semieșecul suferit etapa trecută, Păltiniș Rășinari a revenit pe prima poziție în liga a patra după succesul obținut sâmbătă după-amiază pe stadionul Obor din Sibiu.


Lume multă la derby-ul ligii a patra din Sibiu, disputat sâmbătă după-amiază pe stadionul Obor. Echipa suporterilor sibieni, Voința Sibiu, a întâlnit pe Păltiniș Rășinari. Voința a reușit în urmă cu o săptămână să urce pe primul loc în clasament, după ce Păltiniș Rășinari s-a încurcat cu FC Avrig, scor 1-1. Deveniți favoriți la primul loc, sibienii nu au reușit să obțină egalul necesar și au pierdut cu 1-2, după ce la pauză Rășinariul a condus cu 1-0. Golurile celor din Rășinari au fost marcate de Ovidiu Bogdan și Tudor Stoian. În urma acestui rezultat, Păltiniș Rășinari a acumulat 54 de puncte, fiind urmată de Voința Sibiu cu 52 de puncte.

Publicitate

Campioana județului Sibiu va juca în luna iunie o dublă de baraj cu echipa campioană din județul Harghita pentru promovarea în liga a treia. Partidele vor avea loc în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic