spot_img
12.3 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Seria BC CSU Sibiu – CSO Voluntari merge în decisiv. Sibienii au ratat șansa de a se califica în Sala Transilvania

Știri din Județ

Publicitate

BC CSU Sibiu nu a reușit să repete istoria partidei de joi seara cu CSO Voluntari. Condusă din nou de echipa ilfoveană, în startul partidei, BC CSU a încercat să răstoarne rezultatul, dar a cedat în cele din urmă cu scorul de 69-74. Meciul decisiv va avea loc la Voluntari.

Publicitate

O sală plină a sperat până în ultimul moment că soarta seriei dintre BC CSU Sibiu și CSO Voluntari se va decide sâmbătă seara la Sala Transilvania. Revenirea de senzație de joi seara era argumentul ce lăsa speranțe fanilor, în ciuda începutul bun de meci al ilfovenilor. CSO Voluntari a condus cu 18-15 după primul sfert și 35-33 la pauza mare.

Tot două puncte a fost avansul oaspeților după sfertul trei, 55-53. Diferența părea ușor de recuperat, în condițiile în care sibienii au reușit în urmă cu două zile să revină de la – 10, în doar 90 de secunde. CSO Voluntari a știut însă să gestioneze finalul, nu a mai comis la fel de multe greșeli și a obținut un succes ce duce seria în meciul decisiv. Punctele sibienilor au fost marcate de Threatt Jr. 17p, Uță 17p, Dragoste și Loving 9p, Barro 8p, Ivanov 4p, Pratt 3p, Kuti2p.

Meciul decisiv va avea loc luni seara la Voluntari. Echipa care va câștiga se va califica în semifinalele ligii naționale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ