spot_img
13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 04 mai, 2024
spot_img

CSC Șelimbăr a pierdut derby-ul cu liderul clasamentului

Știri din Județ

Publicitate

CSC Șelimbăr și Unirea Slobozia s-au întâlnit în derby-ul primelor două clasate din liga secundă. Partida a avut loc pe stadionul din Cisnădie și s-a încheiat cu scorul de 2-1 petru oaspeți, după ce sibienii au condus la pauză cu 1-0.

Publicitate

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a început perfect meciul și a deschis scorul repede. După o lovitură de colț, în minutul 10, Gabriel Deac a reluat cu capul în poarta ialomițenilor. Rotund a avut șansa să facă 2-0 în minutul 25, dar șutul său a ocolit vinclul porții adverse. Repriza a doua a adus revenirea celor de la Slobozia. Afalna a marcat cu un șut de la marginea careului, minutul 52. Două minute mai târziu, Purece a trimis cu capul în poartă, după ce defensiva gazdelor a respins de două ori balonul trimis spre poartă.

Claudiu Niculescu a început partida cu Roșca – Mitrea, Palmeș, Natea, Gâț – Panos, Deac, Rotund, Moussinga – Baba Ayne, Visic. Rezerve: Bumbar, Hernando, Monea, Gherman, Călin, Soare, Pop, Schieb și Alexe.

Într-un alt meci din etapa a cincea, Corvinul – CS Mioveni 2-0. În clasamentul play-off-ului, pe primul loc se află Unirea Slobozia 47p, urmată de Corvinul 45p, CSC Șelimbăr 45p, Csikszereda 39p, Gloria Buzău 38p, Mioveni 36p. 

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ