spot_img
9.1 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Cum s-a produs accidentul de la Troița din Șelimbăr. Starea victimei!

Știri din Județ

Publicitate
Polițiștii sibieni aduc lămuriri cu privire la dinamica accidentului de azi-noapte, produs pe drumul spre Troița din Șelimbăr.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 1, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Vâlcea nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de deplasare iar la efectuarea virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe aceeași direcție, pe banda 2 de către un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Nocrich.

Publicitate

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a pasagerei din autoturismul condus pe banda 2, o tânără în vârstă de 19 ani, din Nocrich. Aceasta a suferit răni ușoare și nu a necesitat internarea.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative atât la consumul de alcool, cât și la consumul de substanțe psihoactive.

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Facem și noi jurnalism domnii? Tânărul de 19 anișori e ceva sportiv aham campion chiar. Ia vedeți un pic ce frumusețe de material vă iese dacă vă faceți treaba nițel, nu doar citați comunicatul poliției. De valoarea mașinuței si viteza de deplasare nimic nimic?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ