17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Răzbunare „incendiară” și amenințări cu moartea la Slimnic!

Știri din Județ

Fapte incredibile s-au produs acum o săptămână, la o stână de pe raza localității Slimnic. După un conflict spontan, părțile implicate au ajuns să dea declarații, cu nume și prenume, la Poliție. Atât pentru incendierea unei anexe gospodărești, cât și pentru fapte de agresiune și amenințări cu moartea.

Mai exact, conform datelor Sibiu Independent, doi bărbați în vârstă de 27, respectiv 52 de ani, în seara zilei de 14 aprilie 2024, ar fi avut un conflict spontan cu trei slimniceni. După schimbul acid de replici, cei doi bărbați din Loamneș ar fi incendiat intenționat o anexă a unei stâne, aflată în proprietatea unuia dintre bărbații cu care au intrat anterior în conflict. Prin acest gest extren, autorii au produs un prejudiciu în valoare de 1.000 de lei.Mai mult, trei zile mia târziu, aceștia și-au adus aminte de vechile probleme. Aceștia ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei și a unui bărbat din Slimnic, i-ar fi agresat fizic și i-ar fi amenințat cu moartea. Polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați.

Am cerut date suplimentare către ISU SIBIU.

Publicitate

„La data de 19 aprilie, polițiștii au reținut doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 52 de ani, din comuna Loamneș, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu. În fapt, cei doi bărbați sunt bănuiți că, pe fondul unor neînțelegeri spontane cu trei localnici din Slimnic, la data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 23..00, ar fi incendiat anexa unei stâne din extravilanul localității Slimnic, producând un prejudiciu în valoare de 1000 de lei. De asemenea, la data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei și a unui bărbat din Slimnic, i-ar fi agresat fizic și i-ar fi amenințat cu moartea. În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor doi bărbați.” a transmis IPJ SIBIU la solicitarea Sibiu Independent

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic