spot_img
15.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

ADI ECO Sibiu: Super eroii colectării selective în vizită la Școala Gimnazială Nr. 2 din Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate
În data de 18 aprilie, ADI ECO Sibiu a desfășurat o serie de activități educaționale cu elevii de la Școala Gimnazială Nr. 2 Cisnădie, în cadrul cărora au fost încurajați și ghidați spre o atitudine mai responsabilă față de mediul înconjurător.

Elevii au avut oportunitatea să participe la discuții cu Super eroii colectării selective despre importanța protejării mediului înconjurător și impactul acțiunilor individuale asupra sănătății planetei. De asemenea, au primit caiete din hârtie reciclată, contribuind astfel la promovarea utilizării responsabile a resurselor naturale și la diminuarea producției de deșeuri.

Publicitate

„Am întâlnit aici mulți viitori ecologiști, preocupați de soarta oamenilor, animalelor dar mai ales de soarta planetei. Caietele din hârtie reciclată au ajuns la toți copilași și sperăm să le fie de folos. Am povestit despre deșeuri, activități de Săptămâna verde și despre cum văd cei mici viitorul. I-am întrebat câți dintre ei îi ajută pe părinți să ducă gunoiul și am fost surprinși să aflăm că aproape toți (i-am încurajat și noi să facă asta).” – reprezentanții ADI ECO Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ