spot_img
18.2 C
Sibiu
miercuri, 22 mai, 2024
spot_img

Scandal la Bungard. Femeie cu trei copii, amenințați cu moartea!

Știri din Județ

Publicitate
Un bărbat în vârstă de 45 de ani are mari probleme cu legea și a ajuns să fie monitorizat electronic după ce a făcut scandal în familie.

Conform polițiștilor sibieni, la data de 1 aprilie,în jurul orei 20:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au fost solicitați să intervină în satul Bungard, comuna Șelimbăr după ce o femeie a sesizat faptul că soțul acesteia îi amenință, pe ea și cei trei copii minori, cu moartea.

Publicitate

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie și copii la o distanță mai mică de 50 de metri.

Întrucât bărbatul manifesta un comportament agitat, a fost, ulterior, internat într-o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

La data de 4 aprilie, Judecătoria Sibiu a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție valabil 12 luni și, printre alte obligații, a dispus și măsura ca în toată această perioadă, bărbatul să fie monitorizat prin sistem electronic de supraveghere.

La data de 23 aprilie, în jurul orei 14:00, în Dispeceratul SIME Sibiu s-a generat o alertă de distrugere a brățării electronice montate asupra bărbatului în cauză, ultima localizare fiind înregistrată în localitatea Chitila, județul Ilfov.

De asemenea, la scurt timp de la generarea alertei, soția bărbatului a sesizat faptul că fusese contactată telefonic de acesta și amenințată cu acte de violență.

De îndată, la nivelul I.P.J. Sibiu s-au dispus măsuri de asigurare a protecției victimelor, iar la nivel național, s-a declanșat procedura de urmărire și depistare a bărbatului.

În urma desfășurării activităților specifice, la data de 23 aprilie, în jurul orei 23:45, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au depistat persoana în cauză în localitatea Bungard, aceasta fiind condusă la sediul subunității pentru audieri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Țara parlamentarilor vampiri