spot_img
13.1 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

Raluca Turcan: „Orașul Cisnădie, din județul Sibiu, se bucură de astăzi de o infrastructură medicală mai puternică!” (C.P)

Știri din Județ

Raluca Turcan, Ministrul Culturii și deputat PNL a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

Orașul Cisnădie, din județul Sibiu, se bucură de astăzi de o infrastructură medicală mai puternică!

Inaugurarea noului spital reprezintă una dintre cele mai importante investiții în orașul Cisnădie și este un pas semnificativ pentru îmbunătățirea serviciilor medicale de care va beneficia comunitatea locală. Investiția de 11,2 milioane de lei, din fonduri europene și buget local, demonstrează angajamentul ferm al autorităților locale față de sănătatea publică, iar acest proiect este o dovadă în plus că grija Consiliului Județean pentru sănătate este aceeași, atât în Sibiu cât și în orașele din apropiere.

De altfel, agenda investițiilor pentru 2024 este una dintre cele mai bogate și mai variate din ultimii ani: străzi modernizate, aparatură nouă la spital, teren de sport, parc fotovoltaic, rețele de iluminat și canalizare modernizate.

Acest lucru amintește, încă o dată, ca Planul Național de Investiții și Relansare Economică, elaborat și adoptat la 1 iulie 2020, de Guvernul PNL, a fost unul dintre cele mai valoroase proiecte de care a beneficiat România zilelor noastre . Mai mult decat atat, PNL a dat startul reformelor și măsurilor de relansare economică mult mai devreme decât alte state UE.

Felicitari primarului Gheorghe Huja și echipei sale pentru ducerea la bun sfârșit a proiectelor menite să aducă o viață mai bună comunității, și îmi doresc din suflet ca zecile de proiecte care sunt deja în desfășurare să capete formă finală, în următorii 4 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ