spot_img
19.2 C
Sibiu
duminică, 05 mai, 2024
spot_img

FC Hermannstadt a revenit pe primul loc în play-out și a evitat matematic retrogradarea

Știri din Județ

Publicitate

FC Hermannstadt a trecut cu scorul de 2-0 de Petrolul Ploiești în partida disputată joi seara pe stadionul Municipal din Sibiu. Sibienii și-au asigurat prezența în prima ligă și pentru sezonul viitor.

Publicitate

Echipa pregătită de Marius Măldărășanu a dominat partida cu Petrolul și după câteva ocazii ratate a deschis scorul în minutul 39. Găman a trimis cu capul in plasă după o lovitură de colț. Ianis Stoica a ratat șansa unui 2-0 în finalul primei reprize. Atacantul sibienilor s-a revanșat în minutul 75 când a dejucat pasul la ofsaid al defensivei petroliste și a marcat cu un șut spectaculos. Au evoluat formațiile:

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure, Biceanu, Dr.Iancu, Ianis Stoica – G. Iancu, Negu
Rezerve: Muțiu, Pop, Etienne, Ionuț Stoica, Antoche, Bucuroiu, Paraschiv, Oroian, Jipa, Ciubotariu, Medina
Antrenor: Marius Măldărășanu

Petrolul: Zima – Hanca, Papp, Meijers, Țicu – Jyry, Seto – Musi, Ișfan, Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Garutti, Huja, Radu, Diomande, Dumitriu, Jair, Bratu, Bucur, Irobiso, Răducanu
Antrenor: Laszlo Balint

La finalul jocului, autorul primului gol a vorbit despre jocul cu Petrolul. ” Este meritul întregii echipe pentru această victorie. Am jucat cu ambiție, cu determinare și în ciuda terenului rău, în anumite porțiuni, am reușit să ne îndeplinim obiectivul. Am luat trei puncte și vom juca și anul viitor în prima ligă, suntem pe primul loc în play-out”, a spus Găman. Duminică, FC Hermannstadt va juca în deplasare cu Oțelul Galați. Partida va începe la ora 13.30. FC Hermannstadt are 31 puncte, fiind urmată de UTA 31p și Oțelul 30 p.

Marius Măldărășanu a ținut să atragă atenția că unii suporterii trebuie să aibă răbdare cu echipăa sibiană. ” Nu trebuie uitat că suntem un club tânăr, înființat în 2015. Datorită evoluțiilor noaste bune din ultimele două sezoane lumea a început să ceară mai mult. Dar trebuie să se înțeleagă că nu suntem Mancester City”, a spus tehnicianul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ