spot_img
16.2 C
Sibiu
marți, 07 mai, 2024
spot_img

Accident pe Calea Șurii Mici din Sibiu. Impact între un fost taxi și un SUV

Știri din Județ

Publicitate
O coliziune între un fost taxi și un SUV s-a produs în urmă cu puțin timp, pe Calea Șurii Mici din Sibiu.

Conform primelor date, accidentul rutier s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate. În urma impactului, cel puțin o persoană a fost rănită. La fața locului sunt prezente mai multe echipaje ISU SIBIU. Taxiul nu ar mai avea licență de taxi valabilă însă proprietarul a ales să nu șteargă indicativul, dar și textul taxi 942 de pe capotă și laterale.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi pe DJ 143B, dinspre Rusciori, un sibian în vârstă de 57 de ani a pătruns în intersecția cu DN 7H fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre A1 spre aeroport de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Avrig.

Traficul în zonă este îngreunat.

Conform ISU SIBIU, în urma accidentului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un bărbat în vârstă de 57 de ani care a suferit un traumatism lombar a fost preluat de echipajul SMURD, iar femeia în vârstă de 52 de ani a suferit un traumatism de umăr drept și a fost preluată de echipajul SAJ.

Evenimentul rutier s-a produs în aceeași intersecție problemă, în care s-au produs inclusiv accidente mortale. De atunci, atât Poliția Sibiu cât și șoferii speră ca autoritățile locale să implementeze un sens giratoriu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ