spot_img
23.1 C
Sibiu
luni, 06 mai, 2024
spot_img

Sediul F.D.G.R, dar și alte clădiri istorice din Sibiu, vandalizate de suporterii Petrolului

Știri din Județ

Publicitate
Mai multe ziduri ale unor clădiri istorice din centrul Sibiului, inclusiv cei ai sediului F.D.G.R, au fost vandalizați de fanii echipei de fotbal Petrolul Ploiești.

Dezamăgiți de înfrângerea echipei în fața celor de la FC Hermannstadt, fanii au mâzgălit cu vopsea atât numele echipei de fotbal, cât și cel al galeriei. Conform imaginilor video, în cursul serii trecute, în jurul orei 22:00, cinci persoane au fost filmate în timp ce vandalizau pereții.

Publicitate

Conform Primăriei Sibiu, suporterii au murdărit cu graffiti pereții pasajului dintre Piața Mică și strada Avram Iancu și mai multe clădiri pe străzile Avram Iancu, Gheorghe Lazăr și General Magheru. Dacă vor fi identificați autorii vor avea de plătit costul tuturor reparațiilor.

„Amenda pe care vor trebui să o achite este de 6.000 de lei/persoană, la care se vor adăuga cheltuielile de refacere a zugrăvelilor pe clădirile pe care le-au murdărit. Precizăm că Primăria Sibiu a refăcut zugrăveala în pasajul Piața Mică – str. Avram Iancu săptămâna trecută.” transmite Primăria Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Jocul tradițional de Țuru la Mediaș

Meniu festiv și Paști la Spitalul TBC Sibiu

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ