spot_img
13.1 C
Sibiu
vineri, 10 mai, 2024
spot_img

Concursul de arte plastice Hans Hermann și-a desemnat câștigătorii

Știri din Județ

Publicitate

Concursul de arte plastice Hans Hermann și-a decernat premiile la galeria Uniunii Artiștilor Plastici din Sibiu. Organizat de Liceul de Artă Sibiu alături de Fundația Svasta și Asociația de Părinți a Liceului de Artă ”APLAS”, concursul a ajuns la a XIV-a ediție. 665 de elevi din 31 de județe au trimis lucrări de artă la dfierite secțiuni.

Publicitate

Călin Băban, fostul director al Liceului de Artă Sibiu și inițiatorul concursului, alături de conducerea actuală a Liceului, de reprezentanții Asociației de Părinți a Liceului și ai Fundației Svasta au înmânat premiile elevilor prezenți. Pentru câștigătorii din țară care nu au putut ajunge la ceremonie premiile vor fi trimise la aceștia.

Anul acesta premiile pentru elevii de la învățământul vocațional liceal au fost oferite astfel: Premiul I în valoare de 300 lei (voucher cadou pentru a-și achiziționa materiale) oferit de Fundația Svasta – 10 premii pe secțiuni. Premiul II în valoare de 200lei (voucher cadou pentru a-și achiziționa materiale) a fost oferit de Asociația de Părinți a Liceului de Artă ”APLAS” – 18 premii. Premiul III rucsac laptop- Lenovo oferit de Asociația de Părinți a Liceului de Artă ”APLAS” -20 premii. S-au oferit și 5 laptopuri drept Premii speciale. La învățământul vocațional gimnazial precum și la cel de masă au fost acordate doar diplome.

VEZI Lista câștigătorilor din învățământul de masă

VEZI Lista câștigătorilor din învățământul vocațional

GALERIE FOTO:

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri