spot_img
16.2 C
Sibiu
vineri, 10 mai, 2024
spot_img

Jandarmii care urmau să-și petreacă concediul la Sibiu, primii salvatori ai accidentului de la Brezoi

Știri din Județ

Publicitate
Doi jandarmi care se aflau în concediu și erau în drum spre Sibiu, au anticipat aseară un accident rutier grav. Asta deoarece șoferul din fața lor realiza depășiri riscante pe Valea Oltului, în apropierea localității Brezoi.

Conform primelor date, aseară, în jurul orei 23:00, un șofer a realizat o depășire riscantă și a intrat în coliziune violentă cu o altă mașină. În urma impactului, a rezultat rănirea a două persoane, respectiv un bărbat de 20 de ani și altul de 19 ani, ambii din orașul Brezoi. Jandarmii aflați în concediu și-au dat seama de gravitatea accidentului rutier și au acordat primul-ajutor victimelor. Mai mult, aceștia au semnalizat zona corespunzător până la sosirea Poliției. Pentru spiritul lor civic, șefii din Jandarmeria Română i-au lăudat printr-o postare Facebook.

Publicitate

„Ora 22.43. Valea Oltului. Traficul aglomerat, șoseaua umedă. Colegii noștri, care se aflau în concediu, în drum spre Sibiu, au văzut cum mașina din fața lor intră în depășire. S-au gândit imediat că va urma un impact frontal, văzând că din sensul opus se întrezăresc farurile unei alte mașini. În următorul moment, văzând că toate mașinile încetinesc, au sărit imediat din mașină și au mers la locul accidentului. În timpul aceasta, colega noastră a apelat numărul unic de urgență 112, pentru a cere sprijin. Trei din cele patru persoane implicate in accident, doi bărbați și o femeie, reușiseră să iasă singure din mașini. În celălalt autovehicul, pe locul din dreapta, un bărbat părea ca se află în stare de inconștiență, cu răni în zona capului. Colegii noștri au tras de ușă si au reușit în cele din urmă să îl scoată din mașină. L-au așezat pe marginea drumului și i-au acordat primul ajutor. Au asigurat apoi cu triunghiuri reflectorizante zona unde avusese loc accidentul, întrucât traficul era foarte aglomerat. Au rămas alături de persoanele rănite până la sosirea echipajului medical, care le-a acordat îngrijirile necesare. Apoi, cei doi jandarmi și-au continuat drumul spre Sibiu.” a postat Jandarmeria Română

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meci de vacanță pentru ACS Mediaș

În căutarea victoriei salvatoare