spot_img
17.9 C
Sibiu
vineri, 10 mai, 2024
spot_img

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Echipa de handbal Măgura Cisnădie a obținut o victorie importantă în liga națională de handbal, impunându-se cu 36-29 în fața celor de la SCM Gloria Buzău. Pentru sibience rămân emoțiile pentru evitarea barajului de supravețuire, în condițiile în care majoritatea contracandidatelor au câștigat meciurile disputate.

Publicitate

Partida dintre Măgura Cisnădie și SCM Gloria Buzău s- a disputat în Sala Sporturilor din Cisnădie și a fost echilibrată în prima repriză, încheiată cu scorul de 18-16 pentru gazde. În condițiile în care rezultatele indirecte pentru evitarea locurilor 11 și 12 nu au fost favorabile, fetele din Cisnădie au avut o evoluție foartă bună și în actul secund. La final, Măgura s-a impus cu 36-29.

Rezultatele etapei a 22-a au fost: Minaur Baia Mare -Știința București 38-24, CSM București – SCM Rm. Vâlcea 41-34, Rapid – CSM Tg. Jiu 31-20, HC Zalău – U.Craiova 29-24, Corona Brașov – Dunărea Brăila 23-27, CS Mioveni – Gloria Bistrița 18-33. În zona inferioară a clasamentului situația este următoare: Măgura Cisnădie, CSM Baia Mare, CSM Tg. Jiu 24p, Corona Brașov și HC Zalău 23p. Ultimele două echipe din cele cinci vor juca baraj de supravețuire în liga națională. Etapa viitoare, Măgura Cisnădie va juca pe 2 mai, în deplasare, cu Universitatea Craiova. Partida va începe la ora 15.00 și va fi transmisă în direct pe Pro Arena.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Meci de vacanță pentru ACS Mediaș

În căutarea victoriei salvatoare