17.4 C
Sibiu
duminică, 08 septembrie, 2024

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Știri din Județ

AUR Sibiu a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:

S-a încheiat perioada de depunere a dosarelor pentru candidatura la alegerile locale din 9 iunie.

Partidul AUR Sibiu fiind un partid nou și participând pentru prima dată la alegerile locale, a depus în peste 50 UAT-uri dosare de candidatură fără a înregistra refuzuri ale acestora.

„Vrem să mulțumim totodată președinților și locțiitorilor precum și reprezentanților AUR în birourile de circumscripție locală pentru profesionalismul și operativitatea de care au dat dovadă și dorim să menționăm, ca și o noutate, faptul că pentru desfășurarea alegerilor din 9 iunie au fost numiți magistrați la conducerea acestor birouri și nu angajați ai primăriilor care ar fi putut transmite o oarecare influență a primarilor aflați în funcție în desfășurarea activității”, a declarat deputatul dr. Sebastian Suciu, candidatul AUR la funcția de primar al Sibiului.

Precizăm că domnul deputat a fost sprijinit de un colectiv tânăr îndrumat de un coleg de partid cu mare experiență în activitatea electorală, respectiv de candidatul AUR la Primăria Slimnic – Ovidiu Gheorghe Tocaciu – care a avut rolul decoordonator a activității de depunere a dosarelor.

Mulțumim tuturor pentru sprijin și îi așteptăm pe sibieni în număr cât mai mare la alegerile din 9 iunie!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Trenul periurban Sibiu, face un pas mare spre implementare

Premierul Marcel Ciolacu în vizită la Sibiu