spot_img
24.1 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

Doi elevi din Sibiu au luat premiul I şi trofeul Festivalului Naţional Lira cu briliante

Știri din Județ

Publicitate
Gabriel Gândilă şi Adina Drăghici, elevi ai Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, au reuşit să obţină trofeul şi premiul I la Festivalul Naţional Lira cu briliante.

Profesoara celor doi elevi sibieni este cunoscuta interpretă Mariana Anghel.

Publicitate

„Ca profesor la Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu sunt fericită să vă anunţ performanţele elevilor mei. În weekend-ul trecut, doi dintre aceştia au participat la Festivalul Lira cu briliante, ce a avut loc în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. De acolo, elevii mei au plecat cu două premii. Adina Drăghici a obţinut locul I la categoria ei de vârstă şi Miss festival. Asta nu face decât să ne bucurăm pentru că, încă o dată, sibiencele sunt foarte frumoase. Iar Gabriel Gândilă a obţinut trofeul festivalului. Amândoi sunt foarte tineri şi asta aduce o notă de prospeţime şi de bucurie pentru şcoala noastră”, a declarat Mariana Anghel, profesor de canto popular.

Festivalul Naţional Lira cu briliante a avut loc între 26 şi 28 aprilie la Petroşani.

Reamintim că o altă sibiancă, tot elevă a Marianei Anghel şi a Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu”, Natalia Maria Rusu, a câştigat Marele Premiu şi trofeul Festivalului Naţional de Interpretare Vocală „Ilie Micu”, care a avut loc în luna aprilie, la Sala Thalia din Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri