20.7 C
Sibiu
luni, 01 iulie, 2024

Rășinariul – gazda concursului de alergare montană „Urme Pe Play”. Primarul Bogdan Bucur: „Am reușit să evidențiem frumusețea și potențialul turistic al zonei noastre”

Știri din Județ

De Florii, în Rășinari și pe dealurile din jur, a avut loc concursul de alergare montană „Urme pe Play”. Sute de participanți au luat starul cursei de maraton. Potrivit primarului comunei Rășinari, Bogdan Bucur, evenimentul a contribuit semnificativ la promovarea unui stil de viață sănătos, dar și a turismului local și susținerii economiei locale.

„Ca primar, mă bucură faptul că Rășinariul a devenit gazda unui eveniment sportiv de o asemenea amploare si felicit organizatorii pentru succesul celei de-a V-a ediții a evenimentului Urme Pe Play

Acestă alergare montană a reușit să aducă în satul nostru un număr mare de participanți și spectatori, contribuind semnificativ la promovarea turismului local și susținerea economiei locale.

Publicitate

Am văzut în acest eveniment beneficiile directe legate de mișcare și un stil de viață sănătos, fiindcă astăzi nu mai trăim vremuri în care să muncim zilnic pământul și să fim cât mai mult timp în natură.

La cea de-a cincea ediție am inaugurat sâmbătă, în mod oficial traseul de drumeție Best Tourism Village cu popas la poarta din punctul de belvedere, de pe coasta lui Cosma, construită de Stefan Radu Cretu si Cristina Nedelcu, din lemn salvat din porți vechi de lemn. Aici a avut loc un concert, iar oamenii au admirat priveliștea de deasupra satului. Duminica, pe acest traseu marcat, a avut loc pentru prima dată cursa Fuguț, lungă de 4 km, ușor accesibilă.

Prin intermediul acestui eveniment, am reușit să evidențiem frumusețea și potențialul turistic al zonei noastre, atrăgând atenția internațională asupra peisajelor unice, a obiceiurilor și a ospitalității noastre.

De asemenea, Urme pe Play are potențial de a se dezvolta în anii următori, devenind un reper important pentru mișcarea sportivă și pentru turismul local și poate deveni o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Doresc să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la succesul acestei ediții: participanților, locuitorilor, voluntarilor, sponsorilor și, nu în ultimul rând, Asociației Tura în Natură.

Împreună, am reușit să promovăm Rașinariul ca destinație turistică de excepție” – a transmis Bogdan Bucur pe pagina sa de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sibiancă dată dispărută

Sărbătoarea cununii la Cârța (Sibiu)

Accident grav pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș

Femeie tâlhărită în plină stradă la Sibiu