spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 19 mai, 2024
spot_img

Buddy’s Kids Club, un proiect unic în România ce sprijină educația, s-a lansat astăzi la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate
Buddy’s Kids Club, un proiect unic în România, 100% românesc ce sprijină educația, a fost lansat miercuri, 8 mai 2024, la Biblioteca ASTRA din Sibiu. Alexa Luca Fondator & CEO Buddy’s Kids Club a prezentat pe larg, în cadrul unei conferințe de presă, principalele beneficii de care atât elevii, profesorii cât și părinții se pot bucura prin intermediul platformei.

Ce pot găsi elevii, părinții, profesori și școlile la Buddy’s Kids Club

Proiectul Buddy’s Kids Club sprijină educația, începând cu beneficiarii principali, copiii, și ajutând părinții, profesorii și chiar instituțiile școlare. Îmbinând tehnologia modernă și experiența specialiștilor noștri, platforma noastră oferă o gamă variată de facilități și servicii, adaptate nevoilor elevilor, cadrelor didactice sau școlilor. 

Publicitate

Transformăm predatul într-o aventură distractivă

Cadrele didactice sunt invitate să descopere multitudinea de facilități care le pot face munca mai ușoară și care îi ajută să se concentreze cât mai mult pe procesul de predare-învățare. Astfel,  Buddy’s Kids Club este partenerul perfect al fiecărui profesor în călătoria predării. Prin intermediul platformei noastre, clasele pot fi gestionate în mod eficient, oferind acces la planuri de lecție personalizate și resurse educaționale. Profesorii pot utiliza animațiile, textele interactive și fișele de lucru adaptate pentru fiecare elev în parte. 

Mai mult, există opțiunea de a crea clase cu toți elevii, unde se pot oferi teme pentru acasă sau evaluări, fiind posibilă urmărirea progresului în timp real. Oferim, în cel mai complex pachet pe care îl avem, și sesiuni de coaching sau ateliere prin intermediul cărora cadrele didactice pot evolua, ducând predatul la alt nivel. 

Ajutor pentru părinți 

Părinții găsesc în Buddy’s Kids Club un aliat de încredere în educația copiilor lor, având acces la o gamă variată de resurse și facilități pentru a-i sprijini pe cei mici în procesul lor de învățare. Pe lângă fișe de lucru și o mulțime de activități și materiale interactive, există și sprijin din partea cadrelor didactice din echipa noastră pentru teme sau nelămuriri. De asemenea, în funcție de planul ales, părinții le pot oferi copiilor lor oportunitatea de a participa la Școala de Vară „Cu capu-n nori”, unde cei mici se pot distra în cadrul atelierelor de dezvoltare personală și unde își pot consolida cunoștințele acumulate în timpul anului școlar prin intermediul orelor remediale. Pe perioada școlii, este deschisă Școala Nonformală a lui Buddy, unde au loc ateliere distractive, dar și recapitulări ale materiei învățate în săptămâna anterioară. 

Parteneri pentru școli

Școlile beneficiază de parteneriate educaționale solide și de suport extins pentru dezvoltarea curriculumului și strategiilor educaționale. Prin intermediul pachetelor business, școlile pot accesa resurse educaționale de calitate, sesiuni de mentorat și implementare a strategiilor educaționale, precum și asistență dedicată pentru a-și susține misiunea educațională. De la catalog și cancelarie online, la clase private, bibliotecă web sau managementul elevilor și al cursurilor, venim în sprijinul tuturor unităților de învățământ care își doresc să facă educație într-un mod cât mai facil și atractiv. 

Cu o abordare centrată pe nevoile specifice ale fiecărei categorii de beneficiari, Buddy’s Kids Club oferă o experiență educațională unică și eficientă, care să stimuleze pasiunea pentru învățare a fiecărui copil și să susțină eforturile fiecărui pion important prezent pe drumul educației copiilor. 

Aventura începe acum!

Pentru mai multe informații și pentru a descoperi toate pachetele personalizate, vizitați www.buddyskidsclub.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sfințirea Bisericii Ortodoxe din Cisnădioara

VIDEO: Promenada Sibiu, raiul hoților