spot_img
23.1 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

Domni eleganți vor defila pe motociclete clasice prin oraș, în scop caritabil, în cadrul primei ediții „The Distinguished Gentlemen’s Ride Sibiu”

Știri din Județ

Publicitate
Domni eleganți vor defila pe motociclete clasice prin oraș, în scop caritabil, în cadrul primei ediții a evenimentului „The Distinguished Gentlemen’s Ride Sibiu” ce va avea loc duminică, 19 mai 2024, la Sibiu.

Sub motto-ul „Unul lângă altul la nivel mondial”, „The Distinguished Gentleman’s Ride” reunește motocicliști cu motociclete clasice și de epocă din întreaga lume pentru a strânge fonduri și a sensibiliza populația cu privire la cercetarea cancerului de prostată și la sănătatea mintală a bărbaților.

Publicitate

„Dacă aveți o motocicletă clasică, retro sau custom și doriți să participați, vă invităm să vă înscrieți alături de noi pe site ul oficial. Dacă nu aveți o motocicletă, ne puteți susține printr-o donație pe site ul. www.gentlemansride.com.”, spune Ovidiu Popârțan, unul dintre organizatorii evenimentului.

„The Distinguished Gentlemen’s Ride” (DGR) a luat naștere în anul 2012 în Sidney Australia, fiind organizat de Mark Hawwa. DGR a strâns până acum peste 45 de milioane de dolari americani fiind organizat în 121 de țări din înreaga lume.

Sura foto: Ovidiu Popârțan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi zboruri directe din Sibiu cu FlyLili