spot_img
19.1 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

Ziua Tineretului sărbătorită la Rășinari. Ateliere pentru copii și momente artistice

Știri din Județ

Publicitate
Astăzi, începând cu ora 13:00, la Rășinari a fost organizată a șaptea ediție a Zilei Tineretului. Publicul prezent a putut participa la ateliere creative pentru copii, dar și să asiste la momente artistice.

Începând cu ora 13:00, instructorii Hobby Deco Art au organizat ateliere creative pentru copii și tineri în cadrul Centrului de Tineret Rășinari. Programul cultural artistic a debutat la ora 17, exact în centrul comunei, în zona Căminului Cultural Rășinari. Acesta a cuprins reprezentații ale tinerilor artiști locali: dansatori, soliști, interpreți de folclor, muzică ușoară și folk.

Publicitate

Au urcat pe scenă cei de la Ansamblul Călușerii din Rășinari, George și Bogdan Berindei (saxofon), Natalia Blezu (solistă), Gușterițean Nicolas (saxofon), Tărean Melissa (chitară și voce), Ana Severin (chitară și voce), Trupa M&M (dans contemporan, din cadrul Casei de Cultură a Studenților Sibiu).

Evenimentul a fost cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2024 prin Școala de Arte și Meserii Ilie Micu Sibiu și Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Culturale prin Asociația Dram Center 07 Sibiu și Asociația Toți pentru Școala Bucuriei Rășinari.

Atracția evenimentului a fost concertul lui Lino Golden.

Organizatori: Asociația Dram Center 07 Sibiu și Asociația Toți pentru Școala Bucuriei Rășinari.

Parteneri: Centrul de Tineret Rășinari, Centrul de Tineret Sibiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, Casa de Cultură a Studenților Sibiu, Asociația Gal Marginimea Sibiului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi zboruri directe din Sibiu cu FlyLili