spot_img
16.2 C
Sibiu
marți, 21 mai, 2024
spot_img

Meciul de adio pentru Claudiu Niculescu la Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Deși a oficializat despărțirea sa de clubul sibian, antrenorul Claudiu Niculescu va sta pe bancă și la ultimul meci din play-off-ul ligii secunde.

Publicitate

Partida Unirea Slobozia – CSC Șelimbăr va avea loc sâmbătă la prânz, de la ora 12.00, pe stadionul ”1 Mai” din Slobozia. Meciul va fi transmis în direct pe platforma FRF.TV și va fi urmat de festivitatea de premiere a echipei gazdă care a câștigat liga a doua și a promovat în Superliga României.

Imediat după ce s-a oficializat plecarea antrenorului Claudiu Niculescu de pe banca celor de la Șelimbăr, tehnicianul a dorit să facă câteva precizări legate de această despărțire. ”Voi mai participa și la ultima etapă a sezonului, meciul din deplasare de la Slobozia. Va fi ultimul meci pe banca Șelimbărului. A fost decizia mea, dorința mea, eu am cerut încetarea contractului, pentru că îmi doresc o altă provocare”, a spus Niculescu. CSC Șelimbăr are ca obiectiv un rezultat favorabil în partida de la Slobozia pentru a ocupa un loc pe podium la finalul campionatului. Un egal le asigură poziția a treia, în timp ce o victorie le poate aduce locul doi dacă CS Mioveni o încurcă pe Corvinul Hunedoara.  

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi zboruri directe din Sibiu cu FlyLili