spot_img
19.1 C
Sibiu
luni, 20 mai, 2024
spot_img

Misterul avioanelor asurzitoare de pe cerul Sibiului

Știri din Județ

Publicitate
Trei avioane F-16 au trecut la mică altitudine peste municipiul Sibiu. Sunetul asurzitor produs de puternicele motoare i-a speriat pe sibieni.

Conform reprezentanțiilor Aeroportului Sibiu, piloții au contactat Turnul de Control al Aeroportului Internațional Sibiu și au cerut aprobare de trecere a spațiului aerian. Acest lucru nu era planificat iar controlorii de trafic au urmat protocolul în astfel de situații și au obținut autorizarea piloților. Avioanele au realizat o trecere verticală a pistei, la mică altitudine. Acest lucru a făcut ca sunetul avioanelor să fie puternic auzit în tot municipiul Sibiu.

Publicitate
Publicitate

3 COMENTARII

  1. Si care e misterul? Ati explicat zgomotul, nu si prezenta avioanelor.
    Apropo, avioanele au executat o “trecere la verticala”, expresia folosita de dv nu exista.
    Oare cum ajung unii sa faca meseria de ziarist? Nu cunosc limba romana, nu stiu sa se documenteze, scriu fara sa spuna nimic …

    • Subscriu!
      Fara sa am vreo calificare militara, cu atat mai putin in partea de aviatie, as putea să spun din burtă o grămada de informații despre F16, despre faptul că nu poate fi nimic in neregula sa vezi avioane militare pe cerul Romaniei când la cateva sute de kilometri exista un razboi intoata regula. Ar fi normal sa vedem cat mai multe, chiar.
      Ziaristule, lasa-te!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi zboruri directe din Sibiu cu FlyLili