29.1 C
Sibiu
duminică, 07 iulie, 2024

Alege înțelept: Giubega Florian Gheorghe (PSD) – Primarul Municipiului Sibiu! (PE)

Știri din Județ

Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, Giubega Florian Gheorghe, se prezintă:


”Am 33 de ani, am absolvit Facultatea de Inginerie din Sibiu, cu bursă de merit. Primul loc de muncă a fost ca inginer, la unul dintre cei mai mari angajatori din industria automotive din Municipiul Sibiu. Al doilea loc de muncă a fost ca manager de proiect și auditor, tot în industria automotive.

Am decis să intru în antreprenoriat și am început propria afacere în domeniul auto. Nu am avut afaceri cu statul.

Cea mai mare reușită a mea este că mi-am întemeiat o familie, iar cei coi copii îmi dau forța și puterea să lupt și să reușesc. Am reușit să construiesc o casă pentru familia mea, am plecat de jos și am realizat toate aceste lucruri prin forțe proprii, până la vârsta de 33 de ani.

Candidez la funcția de primar pentru că îmi doresc să transform Sibiul în acel oraș prosper în care nu doar copiii mei, ci toți tinerii să își dorească să rămână și să-și construiască aici un viitor.

Sunt sprijinit de cei peste 750 de tineri activi și de miile de seniori care alcătuiesc PSD Sibiu, dar mizez și pe sprijinul sibienilor care își doresc un primar tânăr la Primăria Municipiului Sibiu, un om care nu a mai făcut politică până acum, competent, implicat și dornic de a face lucruri bune pentru comunitate”.

Articol publicat la comanda PSD Filiala Sibiu, Codul mandatar: MFC21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mașină distrusă complet de foc la Dumbrăveni