17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Daniela Cîmpean (PNL): Garantăm o Primărie corectă la Jina prin numele și onestitatea lui Ionică Beschiu (PE)

Știri din Județ

Mesajul liberalilor pentru comunitatea de „băieși˝ din Jina este de înțelegere a problemelor pe care le au și de susținere pentru o integrare reală în comunitate.

Garantăm o Primărie corectă la Jina prin numele și onestitatea lui Ionică Beschiu, un om pe care îl cunosc cu toții și căruia nimeni nu-i poate reproșa nimic!

PNL este singurul partid care nu a ignorat băieșii, care i-a ascultat, le-a respectat punctele de vedere și obiceiurile și care le-a călcat pragul și în restul anilor, nu doar în campanie electorală.

Liberalii sunt și singurii care au pus umărul la rezolvarea problemelor comunei. Astăzi mulți se bat cu pumnul în piept, uitând să spună cât sprijin au primit de la Consiliul Județean Sibiu, de la parlamentarii PNL, de la ministrul Raluca Turcan.

Am văzut cum primarul actual din Jina și-a scos la vânzare principiile și că s-a găsit și cine să le cumpere. Am văzut noi, a văzut județul întreg și au văzut și oamenii din comună!

Ionică Beschiu este primarul pe care îl merită Jina ! În primul rând fiindcă îl recomandă buna cuviință, curajul și priceperea, dar și pentru că noi, liberalii, îi garantăm susținerea în toate proiectele sale, imposibil de realizat altfel!

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic