17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Daniela Cîmpean (PNL): În Apoldu de Jos, marile investiții ale Consiliului Județean Sibiu sunt prezentate ca fiind ale… primarului! (PE)

Știri din Județ

Una dintre marile dorințe ale apolzenilor este pe cale să se împlinească: fie că vin pe drumul județean 106 G dinspre Miercurea Sibiului, fie dinspre Dealul Bogatului – Gusu – Ludoș, vor putea călători în condiții de confort și siguranță.

Consiliul Județean Sibiu a obținut deja 74,4 milioane de lei, fonduri nerambursabile, pentru reabilitarea și modernizarea celor 19 kilometri ai acestui drum și va începe în curând lucrările.

Este un pas firesc, întrucât până acum DJ 106G a fost intens folosit de utilaje și camioane grele în timpul lucrărilor de modernizare la alte două drumuri de mare importanță pentru locuitorii acestei zone, cel care leagă Slimnicul de Păuca, respectiv Bogatu de Broșteni. Sunt două drumuri cărora li se adaugă și cel folosit pentru a călători spre Sibiu, DJ 107 B, Păuca – Alămor – Mândra – Slimnic, investiție realizată tot de către Consiliul Județean Sibiu.

Din păcate, am constatat din discuțiile avute cu localnicii, că și aici, în Apoldu de Jos, marile investiții ale Consiliului Județean Sibiu sunt prezentate ca fiind ale… primarului! Este o practică des întâlnită în comunele cu conducere PSD, folosită pentru a acoperi lipsa proiectelor menite să aducă bunăstare comunității.

În fapt, oamenii știu că singurele investiții consistente au fost generate de liberali, și că acum a venit însă vremea schimbării. Este momentul la care trebuie să ceară administrației locale să înceapă proiecte îndrăznețe! Comunitatea are nevoie de rețele complete de apă, canalizare și gaz metan. Trotuarele, drumurile comunale, podețele trebuie reparate, iar drumul dintre Apoldu de Jos și Sângătin trebuie modernizat, nu doar petecit.

Apropierea față de autostradă trebuie să fie un argument în înființarea unui parc industrial, știut fiind că oamenii locului au nevoie de slujbe sigure și bine plătite la ei acasă, fără a mai fi nevoiți să facă naveta la Sibiu.
Pentru toate acestea este nevoie de un primar dinamic, hotărât să muncească din greu, iar Florin Nicolae Bozan este liberalul potrivit pentru această misiune!

Florin va avea întreg sprijinul echipei de specialiști a Consiliului Județean Sibiu pentru atragerea de finanțări nerambursabile, din fonduri europene sau naționale, singurele în măsură să rezolve nevoile urgente ale comunității!

Articol publicat la comanda de PNL Filiala Sibiu, cod AEP 21240015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic