15.1 C
Sibiu
joi, 04 iulie, 2024

DREPT LA REPLICĂ: Stoica Marian, candidat PSD la Consiliul Local Cisnădie: A fost o coincidență intrarea mea și a altor cadre MAI. Eu reprezint oamenii din Cartierul Arhitecților

Știri din Județ

În urma articolului de opinie apărut în SIBIU INDEPENDENT sub titlul: Analize Alegeri Locale 2024: CISNĂDIE – Partidul deturnat de „milițieni”, Stoica Marian, unul din candidații PSD la Consiliul Local Cisnădie a dorit să dea un drept la replică. Îl redăm mai jos:


Am fost cadrul MAI timp de 30 de ani, dar nu la Cisnădie, ci în județul Vâlcea. Eu m-am mutat în Cartierul Arhitecților și am decis să mă implic în politică și să candidez pentru că oamenii din cartierul nostru au foarte multe probleme pe care Primăria Cisnădie nu dorește să le rezolve.

Publicitate

Intrarea mea în politică, la PSD Cisnădie, a fost într-o ședință, în care am aflat că mai sunt și alte foste cadre MAI intrare în această organizație. A fost o coincidență, eu nici nu mă cunoșteam cu respectivii foști polițiști.

Singurul meu scop pentru care mi-am depus candidatura este de a reprezenta interesele oamenilor din Cartierul Arhitecților. Aici avem o grămadă de probleme care trebuiau de mult rezolvate de Primăria Cisnădie. Sunt drumuri de preluat, care nu au asfalt și nici iluminat public. Probleme la rețele de apă, dar și lipsa serviciilor publice. Pentru asta candidez.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri