17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Analize Alegeri Locale 2024: CISNĂDIE – Partidul deturnat de „milițieni”

Știri din Județ

Continuăm seria analizelor privind candidații la alegerile locale 2024 din județul Sibiu. Astăzi analizăm o situația ciudată apărută la Cisnădie, unde PSD a propus o listă de candidați locali, dintre care pe locurile eligibile sunt mulți foști polițiști.


Ionescu Viorel (foto), Andrei Constantin, Stoica Marian și Botarel Nicolae sunt câțiva dintre candidații pe locuri eligibile propuși de PSD la Consiliul Local Cisnădie. Fie foste cadre MAI sau rude ale acestora, apariția lor pe listele electorale a luat prin suprindere comunitarea, dar și organizația PSD Cisnădie.

Publicitate

Conform surselor SIBIU INDEPENDENT, la o ședință din primăvară, de stabilire a candidaților la alegerile locale din Cisnădie a PSD, un grup mare de foști polițiști și rude ale acestora s-au prezentat ca membrii de partid. Brusc activați ca potențiali candidați aceștia au acaparat rapid locurile eligibile de pe lista de candidați a partidului.

Oare să fie vorba de un ordin al comandantului Poliției Cisnădie de infiltrare a politicii? Ar fi foarte grav…

Publicitate

4 COMENTARII

  1. Nu vă concentrați foarte tare pentru că dacă în preambul se promite o analiză, articolul se sfârșește brusc după 3-4 fraze și o întrebare retorică insinuantă. Jurnalism de clikcbait.
    Că-i poliție, că-i politica, că-i presă… tot de gloată profită. Mulțumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic