17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Laura Barac (PSD Sibiu): Voi fi un aprig apărător al intereselor cetățenilor în Consiliul Local Sibiu (PE)

Știri din Județ

Am decis să candidez la Consiliul Local Sibiu pentru a putea folosi experiența mea în slujba cetățenilor din orașul în care m-am născut. Am fost liderul de grup al PSD în Consiliul Județean Sibiu, unde am înaintat proiecte și propuneri doar în interesul locuitorilor județului. Am acordat o atenție deosebită modului cum s-a cheltuit banul public și am fost o voce puternică, critică la adresa derapajelor conducerii Consiliului Județean Sibiu.


Acum este timpul să îmi concentrez energia și experiența profesională și administrativă pentru municipiul Sibiu. În ultimii ani, în calitate de președinte al organizației municipale PSD Sibiu am urmărit atent hotărârile Consiliului Local și am analizat, alături de colegii mei aleși, în acest consiliu, amendamentele ce pot fi înaintate. Am ajutat la scrierea de observații juridice, economice și administrative, iar multe au fost aprobate de plenul Consiliului Local, la propunerea colegilor mei aleși acolo.

Prin prezența mea în Consiliul Local Sibiu voi putea veni cu proiecte clare pentru municipiu și voi fi un aprig apărător al intereselor cetățenilor.

#psdsibiu#laurabarac#înslujbacetățenilor#sibiu#primariasibiu

Cod mandatar: MFC21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic