17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Ambulanță SMURD implicată într-un accident la Sibiu

Știri din Județ

O ambulanță SMURD a fost implicată într-un accident rutier la Sibiu. Din primele informații, echipajul medical era în misiune.

Evenimentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Malului cu Ioan Neculce. Conform martorilor, soferul mașinii înmatriculare în județul Sălaj a pătruns în intersecție pe culoarea verde însă nu a acordat prioritate de trecere autospecialei SMURD.

Conform polițiștilor rutieri sibieni, în urma verificărilor efectuate a rezultat că șoferul autospecialei, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, în timp ce se deplasa pe strada Malului, a pătruns în intersecție la culoarea roșu a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul condus pe strada Ion Neculce și al cărui șofer nu a acordat prioritate de trecere autospecialei aflate în misiune.

Publicitate

Ambii șoferi au fost sancționați contravențional, cu amendă și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Din fericire, în urma impactului puternic au rezultat doar pagube materiale.

„În această dimineață în jurul orei 10:30, în timp ce se deplasa la un caz medical primit prin apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, o ambulanță SMURD, a fost implicată într-un eveniment rutier. Din fericire nu au fost înregistrate victime.a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Slt. Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic