17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Măgura Cisnădie joacă ultimul meci din Liga Florilor Mol

Știri din Județ

Rapid și Măgura Cisnădie se vor întâlni sâmbătă în ultima etapă a Ligii Florilor la handbal feminin. Sibiencele au nevoie de un succes sau de rezultate indirecte favorabile pentru a evita locul de baraj.


După victoria obținută miercuri cu Corona Brașov, scor 32-27, Măgura Cisnădie joacă sâmbătă după-amiază în Sala Giulești, cu Rapid, în ultima etapă a Ligii Florilor. Sibiencele au nevoie de un rezultat pozitiv în Giulești cu Rapid sau de rezultate favorabile în alte partide. În acest moment Măgura Cisnădie și CSM Tg. Jiu au 30 de puncte, Corona Brașov are 29 de puncte, iar CSM Baia Mare 28p. Brașovul primește pe teren propriu vizita celor de la SCM Rm.Vâlcea, o echipă lipsită de griji. Tot în ultima rundă, Baia Mare întâlnește pe HC Zalău, iar o victorie a gazdelor le-ar obliga pe fetele de la Cisnădie să nu piardă în Giulești. CSM Tg. Jiu are un meci dificil la Brăila, cu Dunărea. Ultima clasată din cele patru va juca barajul de menținere în prima ligă.

Publicitate

Partida Rapid – Măgura Cisnădie se va juca cu începere de la ora 17.30. La egalitate de puncte cu CSM Tg. Jiu, Măgura are dezavantajul rezultatelor directe, 23-25 și 30-29.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic