17.4 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Bătaie generală la Șeica Mare. Un tânăr a fost grav rănit iar alte două au ajuns tot la spital

Știri din Județ

La o zi după oribila crimă de la Sibiu, în care o tânără de doar 21 de ani a fost ucisă chiar de către iubit, un alt caz grav s-a produs de această dată în localitatea Șeica Mare.

În jurul orei 16:00, prin apel 112, se anunța un conflict între mai multe persoane. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de Poliție și „mascații” din trupele speciale. Din primele verificări a rezultat că, în cursul acestei zile, în jurul orei 15:30, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între un grup de trei bărbați și familia altuia a izbucnit un scandal care a degenerat în acte de violență.

Ca urmare a agresiunilor fizice, trei persoane au suferit vătămări corporale și au necesitat transport la spital. Este vorba despre trei bărbați, cu vârste de 17, 19, respectiv 35 de ani.

Publicitate

Conform ISU SIBIU, medicii au intervenit pentru a acorda îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de aproximativ 19 ani. Tânărul prezenta multiple traumatisme severe rezultate în urma unei agresiuni, inclusiv o plagă deschisă în zona abdominală. Tânărul a fost transportat în stare gravă la UPU Sibiu, inconștient.

Au intervenit și medicii de pe ambulanțele SAJ SIBIU. Aceștia au acordat asistență medicală pentru un tânăr de 17 ani , care a suferit un traumatism cranian, dar și un alt bărbat în vârstă de 36 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial prin agresiune.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic