18.1 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

Afișe electorale rupte la Sibiu. Autorii vor fi amendați

Știri din Județ

În această perioadă a campaniei electorale, Poliția Locală are, pe lângă atribuțiile obișnuite în domeniul ordinii și liniștii publice, și sarcina de a monitoriza integritatea afișajelor electorale. 

În dimineața zilei de 19 mai, la ora 00:40, dispeceratul Poliției Locale a observat pe camerele de supraveghere două persoane care au rupt 3 afișe de pe panoul electoral amplasat pe bulevardul Victoriei. O patrulă a Poliției Locale s-a deplasat la fața locului, a identificat cele două persoane în zona Hotelului Continental Forum și le-a legitimat. În aceste cazuri, competența legală de sancționare este a Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu astfel că, agenții au anunțat dispeceratul IPJ Sibiu care a preluat cazul. 

 De altfel, nu este primul incident de acest tip, constatat de Poliția Locală în urma acțiunilor de monitorizare și patrulare:

Publicitate

• În data de 10 mai s-au înregistrat 2 cazuri de rupere sau deteriorare a afișelor electorale. 

• În 11 mai s-au înregistrat încă 5 astfel de cazuri la tot atâtea panotaje electorale din oraș

• De asemenea, în data de 12 mai au mai avut loc alte 2 incidente. 

Persoanele în cauză au fost identificate de Poliția Locală, iar informațiile au fost transmise către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu, împreună cu imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru aplicarea măsurilor legale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri