19.1 C
Sibiu
sâmbătă, 27 iulie, 2024

Starea celor trei bărbați răniți în „bătălia” de la Șeica Mare

Știri din Județ

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu transmite informații noi cu privire la starea celor trei bărbați răniți în conflictul violent produs ieri la Șeica Mare. În urma agresiunii, un tânăr în vârstă de 19 ani a fost grav rănit.

Astfel, tânărul în vârstă de 17 ani, care a suferit un traumatism cranio-facial a primit îngrijiri medicale în UPU și a plecat acasă la cerere. A doua victimă, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a rămas internat la secția Neurochirurgie, având o fractură cu o mică înfundare. Totuși, acesta este stabil, conștient și cooperant, nefiind nevoie de intervenție chirurgicală.

În urma bătăii generale din localitatea sibiană Șeica Mare, cel mai grav rănit a fost tânărul în vârstă de 19 ani, fiind dus la spital în stare gravă. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală complicată și de durată, întrucât acesta prezenta tăieturi la intestin și pancreas. La momentul actual starea sa este relativ stabilă, a fost detubat, însă medicii sunt rezervați cu privire la prognosticul său.

Publicitate
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr l-a cedat pe Visic